FAQ voor de kaartjes in de webshop

Hoe zullen de kaarten verstuurd worden/hoe duur is de verzending?

De kaarten voor Enchanted zullen e-tickets zijn, er zijn dus geen verzendkosten. Hou er rekening mee dat je de kaarten niet automatisch hebt na bestelling, de kaarten zullen later naar je toe worden gemaild. Volg de eventpagina ( https://www.facebook.com/events/615134418525020/?fref=ts) en de website voor meer details en informatie.

 

Hoe kan ik betalen?

We accepteren:

 

Paypal en creditcards: Je hebt geen Paypal account nodig. Klik op “ik heb geen Paypal account” en dan kan je betalen met je creditcard. Er wordt wel £2.40 extra gerekend als je betaalt met een creditcard.


Cheques: Hou er rekening mee dat cheques alleen in GBP verzonden kunnen worden. Deze valuta is de enige die geaccepteerd wordt. Adresseer de cheque aan “The Tea Party Club” en stuur hem op naar: 25 Montfort Place, London, SW19 6QN, United Kingdom.

 

Bank transfer: Je kan ook met internationaal bankieren via de bank betalen.

Betaalgegevens:
Account naam: The Tea Party Club
Sorteercorde: 40-02-33
Account nummer: 91891979
SWIFT/BIC: MIDLGB22
IBAN: GB34MIDL40023391891979

Schrijf de naam op die je gebruikt voor je het verstuurt via je bank en je ordernummer als referentie, dan weten we van wie we het geld al hebben ontvangen.

 

Paypal persoonlijke betaling: Klik op de “stuur geld” optie en betaal dan via je Paypal-account. Klik wel aan dat jij de fees betaalt (“verstuur geld naar vrienden of familie”). Stuur het geld naar teapartyclub@ymail.com.

 

Wanneer ontvang ik mijn kaarten?

Zo snel mogelijk, wanneer het voor ons mogelijk is om je bestelling af te ronden en ze te verzenden. Blijf het evenement volgen voor informatie!

 

Ik heb een kaartje gekocht, maar kan toch niet komen. Wat nu?

Helaas geven we geen geld terug als je niet kan komen. Wel kan je gewoon prive je kaartje verkopen aan anderen. Je mag je kaartje adverteren op de evenement pagina (https://www.facebook.com/events/615134418525020/?fref=ts). Als het niet lukt, stuur ons een email (teapartyclub@ymail.com) en wij zullen je helpen met adverteren voor je kaartje.

 

Ik kom uit het buitenland en heb een accomodatie nodig in Londen/ik kom uit Londen maar ben bang in mijn eentje te reizen.

Maak contact met anderen in dezelfde situatie, dat maakt het makkelijker. We hebben een Facebookpagina aangemaakt hier.

Maar als je uit Nederland komt, stuur vooral even een berichtje naar Josine Maaike Annette op Facebook, er is namelijk ook speciaal een groep aangemaakt voor mensen die uit Nederland komen en samen willen reizen/hotel boeken.

 

Ik volg een dieet/ben allergisch voor bepaalde dingen. Help?

Stuur een email naar teapartyclub@ymail.com als je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet. We proberen ook rekening te houden met mensen met andere allergieën, maar dit kunnen we (nog) niet garanderen. Als je een andere allergie hebt, stuur ons een berichtje en dan zullen we overleggen. Geef het wel door voor 5 maart 2014, om het voor ons mogelijk te maken met iedereen rekening te houden.

 

Ik kreeg een mailtje dat mijn betaling ontvangen is, maar ik heb nog niets gestuurd via een cheque of bankbetaling?

Sorry! Maar we markeren kaarten als verkocht bij je bestelling, nog voor ze betaald zijn, zodat er niet teveel kaarten worden verkocht. Betaal zsm zodat we niet achter je aan hoeven te komen, dankjewel <3

 

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg automatische bevestiging, maar nu krijg ik een mail dat mijn bestelling gecancelled is!

Het spijt me heel, heel erg! Helaas laat deze webshop de bestelling eerst bevestigen voordat er gekeken wordt of er nog genoeg kaarten zijn. Voor kaarten die waarschijnlijk snel uitverkocht zijn (bijvoorbeeld VIP), kan het het geval zijn dat kaartjes sneller verkocht worden dan bestellingen bevestigd kunnen worden. Ik hoop heel erg dat dit niet gebeurd, maar alvast mijn excuses, mocht dit het geval zijn.

 

Ik heb een andere vraag, die hier niet gesteld wordt!

Vraag het op onze evenement pagina of stuur een mailtje naar teapartyclub@ymail.com en we beantwoorden hem zo snel mogelijk.

 

 

Make a free website with emyspot.com - Report abuse