Ticket sales help - Finnish

Lippujen tilausohjeet:


Kuinka liput toimitetaan minulle/paljonko postikulut ovat?

Enchanted:n liput ovat sähköisiä e-lippuja joten toimituskuluja ei ole. Lippu lähetetään sinulle myöhemmin, maksettuasi lipun. Saatat joutua odottamaan lippua hieman, sillä tilauksien vastaanottamista ei ole automatisoitu virheiden välttämiseksi.

Lisää infoa ja päivitykset lippujen tilanteesta tulevat sekä tälle sivulle, että Enchanted:n tapahtumasivulle.

 

Kuinka voin maksaa?

Maksutavoiksi käyvät:

Paypal maksut sekä and debit/credit pankkikortit: Paypal tili ei ole siis pakollinen! Kun maksat klikkaa 'don't have a paypal account?' vaihtoehtoa jos haluat maksaa pankkikortilla. Lippujen hintaan lisätään kummallakin maksuvaihtoehdolla maksettaessa palvelumaksua £2.40.

Shekki: Muista että shekin voi lähettää meille vain punnissa!

Vastaanottaja: 'The Tea Party Club'

Osoite: 25 Montfort Place, London, SW19 6QN, United Kingdom

 

Tilisiirto:

Payment details:

Maksu tiedot:

Tilinhaltija: The Tea Party Club

Sort code: 40-02-33

Tilinro.: 91891979

SWIFT/BIC: MIDLGB22

IBAN: GB34MIDL40023391891979

 

Viitteeksi laita nimi jota käytit tilausta tehdessäsi sekä saamasi tilausnumero.

 

Paypal maksu: Maksaessasi valitse lähetä rahaa ja ’send money to friends and family’. Lähetä maksu osoitteeseen teapartyclub@ymail.com

 

Koska saan lippuni?

Liput lähetetään heti kun liput ovat valmiit ja tilaukset on saatu varmistettua. Olethan kärsivällinen ja seuraa tiedotusta lippujen tilanteesta! Kiitos!

 

Ostin lipun, mutten voikaan osallistua? Voinko palauttaa lipun?

Valitettavasti emme ota vastaan palautuksia, voit kuitenkin myydä lippusi toiselle henkilölle. Voit mainostaa myymääsi lippua vaikkapa tapahtumasivullamme! Apua ja neuvoja lipun myyntiin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teapartyclub@ymail.com

 

Matkustan tapahtumaan ulkomailta ja tarvitsen majoituksen Lontoosta.

Tutustu muihin ulkomailta matkustaviin saadaksesi vinkkejä ja löytääksesi matkatovereita:

Facebook Travel and Accomodation Group

 

Noudatan erityisruokavaliota.

Jos noudatat kasvis- tai gluteenitontaruokavaliota lähetä meille sähköpostia osoitteeseen teapartyclub@ymail.com. Yritämme parhaamme mukaan tarjota sopivaa syötävää myös muille ruoka-allergikoille, joten otathan meihin yhteyttä, jotta voimme sopia tapahtumapaikan kanssa erityisruokavaliostasi.

Pystyäksemme ottamaan huomioon erityisruokavaliot, täytyy meillä olla tieto allergioistasi Maaliskuun viidenteen päivään mennessä!

 

Minulle tuli sähköposti jossa vahvistetaan maksun saapuminen, vaikken ole maksanut vielä!

Jottei lipunmyyntipalvelu myy liikaa lippuja, joudumme valitettavasti merkkaamaan maksun saapuneeksi, vaikket olisikaan vielä maksanut. Maksathan lipun mahdollisimman pian, jottemme joudu kyselemään maksujen perään.

 

Tilasin lipun ja sain automaattisen vahvistuksen. Nyt sain kuitenkin sähköpostia jossa tilaukseni kerrotaan olevan peruttu!

Olemme erittäin pahoillamme tästä! Valitettavasti käyttämämme lipunmyyntipalvelu ei vaihda lipunmyynnin tilaa, ennen kuin olemme manuaalisesti vahvistaneet maksun ohjelmaan. Erityisesti VIP-liput saattavat myydä loppuun niin nopeasti ettemme pysty päivittämään lippujen todellista määrää tarpeeksi nopeasti. Yritämme parhaamme ettei näin pääse tapahtumaan, pahoittelut jos näin kuitenkin käy.

 

Minulla on muita kysymyksiä!

Voit esittää kysymyksiä facebookin tapahtuma sivullamme: Facebook

Tai lähettää meille sähköpostia: teapartyclub@ymail.com

 

Make a free website with emyspot.com - Report abuse